Αιχμές του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ) Δημήτρη Γιουματζίδη για τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Δεν έχουμε το δικαίωμα να σιωπούμε για να γινόμαστε αρεστοί. Η Συμφωνία των Πρεσπών προδίδει τον αγώνα αυτών των δύο παλικαριών». «Γι αυτό ευθύνονται και αυτοί που ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών και αυτοί που την εφαρμόζουν πιστά».

0
22

Σύντομο σχόλιο με αιχμές του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ) Δημήτρη Γιουματζίδη για τη Συμφωνία των Πρεσπών κατά τη διάρκεια των ετησίων Εκδηλώσεων Μνήμης προς τιμή των Μακεδονομάχων Άγρα και Μίγκα στο χωριό Καρυδιά Πέλλας στις 13 Ιουνίου 2021.
Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης κ. Γιουματζίδης παρουσία πολιτικών, τόσο της κυβέρνησης όσο και της αντιπολίτευσης σημείωσε με νόημα στην έναρξη της τελετής:
«Δεν έχουμε το δικαίωμα να σιωπούμε για να γινόμαστε αρεστοί. Η Συμφωνία των Πρεσπών προδίδει τον αγώνα αυτών των δύο παλικαριών».
«Γι αυτό ευθύνονται και αυτοί που ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών και αυτοί που την εφαρμόζουν πιστά».
Η εκδήλωση ξεκίνησε με επιμνημόσυνη δέηση από τον Μητροπολίτη Ιωήλ, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων, σιγή ενός λεπτού και ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο. Μετά τους σύντομους χαιρετισμούς του προέδρου του Πανελληνίου Συλλόγου Απογόνων Μακεδονομάχων, του Δημάρχου Έδεσσας, Δημήτρη Γιάννου και του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή ακολούθησε επίσκεψη στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα Καπετάν Άγρα – Αντώνη Μίγκα στην Κοινότητα Καρυδιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ