Ξάφρισαν…παγκάρια εκκλησιών στην Πέλλα!

Δυο Έλληνες ηλικίας 33 και 30 χρόνων παραβίασαν το πρωί της Τρίτης το παγκάρι μιας εκκλησίας σε τοπική κοινότητα του δήμου Αλμωπίας και άρπαξαν από μέσα 600 ευρώ, ενώ από τη δεύτερη διάρρηξη απέσπασαν 1.900 ευρώ.

0
193

Σε δυο εκκλησίες σε διαφορετικές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας εισέβαλαν μέσα σε ένα 24ωρο δυο ιερόσυλοι, αλλά η άμεση εξιχνίαση της πρώτης διάρρηξης από αστυνομικούς της Ασφάλειας Έδεσσας και του τμήματος Αριδαίας προκάλεσε την σύλληψή τους και αποκάλυψε ότι ήταν οι δράστες και της δεύτερης.

Οι δυο Έλληνες ηλικίας 33 και 30 χρόνων παραβίασαν αρχικά το πρωί της Τρίτης το παγκάρι μιας εκκλησίας σε τοπική κοινότητα του δήμου Αλμωπίας και άρπαξαν από μέσα 600 ευρώ. Όμως, συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης στην ίδια περιοχή και στην κατοχή του 33χρονου κατασχέθηκαν 20 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική συνταγή γιατρού, εννέα λαθραία πακέτα τσιγάρων και 272 ευρώ.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι το πρωί πριν από τη σύλληψή τους, ο  ο 33χρονος διέρρηξε το παγκάρι του ναού της Αγίας Σκέπης στην Έδεσσα και άρπαξε από μέσα το ασυνήθιστα μεγάλο ποσό των 1.900 ευρώ! Μάλιστα, τα χρήματα βρέθηκαν κρυμμένα σε ένα πάρκινγκ και αποδόθηκαν στην εκκλησία! Οι δράστες ανακρίνονται και για άλλες κλοπές, πριν πάρουν τον δρόμο για τις εισαγγελικές αρχές των δυο περιοχών στις οποίες έδρασαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ