Η κοροϊδία με τα πλαστικά καπάκια…

| upd 12 Μαΐου 2017 23:48
0
45

Όλοι γνωρίζουμε ότι μαζεύοντας πλαστικά καπάκια από εμφιαλωμένα νερά κλπ κάποιοι συνάνθρωποί μας με ειδικές ανάγκες θα ευεργετηθούν. Χιλιάδες κόσμου κινητηποιήθηκε για να μετατρέψουν αυτά τα καπάκια σε χρήματα και τα χρήματα σε αναπηρικά καρότσια.
Οι περισσότεροι από εμάς μαζέψαμε καπάκια για τέτοιο σκοπό …αλλά κανείς και ποτέ δεν μας ενημέρωσε για τους αριθμούς. Για το πως λειτουργεί αυτή η δράση.

Δείτε τα νούμερα αναλυτικά και θα καταλάβετε πολλά.

 

Τρεις τόνοι καπάκια …απέδωσαν χρήματα …για ΔΥΟ μόνον αναπηρικά καρότσια!
Το κάθε καπάκι ζυγίζει 1.7 γραμμάρια.

 

Με λίγα λόγια συλλέχθηκαν τουλάχιστον 1.764.000 καπάκια για να πωληθούν προς 300€ και να αγοραστούν μόλις 2 αναπηρικά καρότσια!

Μία τεράστια ενεργοβόρα και χρονοβόρα προσπάθεια χιλιάδων ανθρώπων να διαχειριστούν και να μεταφέρουν όγκους πλαστικού για να βρεθούν μόλις 300€ όταν θα αρκούσε ένα πενηντάλεπτο από 600 ανθρώπους για να αγοραστούν τα καροτσάκια ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ κι όχι μετά από έναν χρόνο.

Καρότσια πουλιούνται με 105€ και θα μπορούσαν να αγοραστούν πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα χωρίς όλη αυτή την τεράστια κινητοποίηση που καταλήγει σκέτη κοροϊδία.

Και βέβαια πίσω από αυτή την σπατάλη χρόνου κι ενέργειας για τόσο μικρή απόδοση…βρίσκονται συχνά πολιτικάντηδες που καταφέρνουν να διαφημίζονται σε συγκεκριμένους κύκλους χωρίς να βάλουν το χέρι στην τσέπη …εκμεταλλευόμενοι την ευαισθησία του κοσμάκη.

H ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ετοιμάζει δράσεις για την αγορά αναπηρικών καροτσιών  με πολύ πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Σύντομα θα σας ενημερώσουμε σχετικά.  

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ